Nieuws

Reserveren verplicht voor charterschepen in Bataviahaven van 1-10 september

Van 1 – 10 september vindt in de Bataviahaven de ‘HISWA te water’ plaats. Dit geldt niet voor schepen met een abonnement in de Batavia Haven. Aan de reservering zijn geen kosten verbonden. Reserveren doe je via een formulier dat je hier vindt.
Schepen die dienen als slaapschip voor medewerkers van deelnemers hebben daarbij voorrang. Zonder reservering kan geen ligplaats worden toegewezen.

De 35e editie van de HISWA te water vindt plaats van 5 tot en met 9 september, de Bataviahaven is dan omgetoverd tot het Walhalla voor iedere watersportliefhebber.

Naast een breed aanbod aan nieuwe boten en watersport-gerelateerde producten worden bezoekers getrakteerd op een rijk gevuld activiteitenprogramma. Tijdens de beurs presenteren Nederlandse en internationale jachtbouwers meer dan nieuwe 270 boten, waaronder 80 primeurs. Van sloep tot motorjacht, van daysailer tot aan zeiljachten voor de wereldreiziger, ieder type watersporter kan zijn hart ophalen bij al het moois dat aan de steigers ligt van de Bataviahaven.

De HISWA te water is geopend van woensdag 5 tot en met zondag 9 september van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdagavond is er een avondopening tot 20.00 uur.

Voor meer info over de HISWA te water kijk je hier