Advertorial

Extra veiligheidstraining van Chartercrew in oktober

Chartercrew.nl heeft besloten om dit najaar een extra training aan te bieden voor diegenen die hun dienstboekje nog dit jaar willen behalen. Dit biedt behalve een waardevolle certificering ook een aantrekkelijke aftrekpost voor 2024!

Over de cursus:

Tijdens deze CBR-gecertificeerde training doe je essentiële praktijkervaring op, zoals veilig aanleggen, zeilmanoeuvres beheren en lieren bedienen. Naast zeilvaardigheden leer je alles over brandbestrijding, eerste hulp, het werken met reddingsvesten en het navigeren in besloten ruimtes. Of je nu kiest voor de zeilcharter /passagiersvaart of de binnenvaart, deze cursus biedt je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Waarom deelnemen?

Het belang van een dienstboekje kan niet genoeg benadrukt worden. Dit boekje maakt het mogelijk om je vaartijden officieel te registreren en biedt kansen voor verdere groei binnen de zeil- en binnenvaart. Bovendien vergroot het de kans op werk binnen de sector en helpt het je om van je hobby een professionele carrière te maken. Tijdens deze cursus leer je essentiële vaardigheden en wordt deze officiële kwalificatie vastgelegd naar een eigen dienstboekje.

Voordelen van de cursus:

Kwalificatie voor het dienstboekje: Deze training voldoet aan de vereisten voor het verkrijgen van het officiële dienstboekje, cruciaal voor een carrière in de binnenvaart.
Specifieke focus op de zeilvaart: Je doet praktijkervaring op die direct toepasbaar is in de zeilchartervaart, inclusief gastbeleving en veiligheidsprocedures.
All-in ervaring: Inclusief leerboek, certificaat, BHV, overnachtingen en maaltijden, wat de cursus zowel leerzaam als plezierig maakt.
Financieel voordeel: Door dit jaar nog in te schrijven, heb je een mooie aftrekpost voor 2024.

Cursusdata:

21 t/m 24 oktober 2024
24 t/m 27 maart 2025
Schrijf je in vóór 11 oktober 2024 en profiteer van het all-in tarief van slechts €695. Beperkte plekken beschikbaar!
De training start en eindigt in de Bataviahaven, Lelystad.

Informatie en inschrijven:

Bezoek veiligheidscursuszeilvaart.nl voor meer details en om je in te schrijven.
Mis deze kans niet om snel je dienstboekje te behalen en een professionele carrière op het water te starten!
Neem voor meer informatie contact op via info@chartercrew.nl of bel ons op 06-51173043.

Met vriendelijke groet,
Het CharterCrew.nl Team