Nieuws

Visit Wadden als portal voor ondernemers

Visit Wadden is een portal over De Waddenkust, van Bad Nieuweschans tot Den Helder. Dit samenwerkingsverband gaat op jacht naar bewuste toeristen, met behulp van verhalen en pasklare routes. Visit Wadden is de etalage van drie provinciale marketingorganisaties: Merk Fryslân, Marketing Groningen en Holland Boven Amsterdam.

Het gebied dat zij aan de man brengen, bestrijkt behalve de Waddeneilanden en de Waddenzee ook de hele kust en een flinke lap van het achterland, van de kop van Noord-Holland tot onder de Dollard in oostelijk Groningen. Voor de campagne, waaraan sinds de zomer is gesleuteld, is 6 miljoen euro uitgetrokken. De helft komt van het Waddenfonds en de andere helft van de drie betrokken provincies.

Wil je als ondernemer goed zichtbaar zijn voor de bezoekers van het waddengebied? Dan is het mogelijk je als toeristische/ recreatieve onderneming kosteloos te vermelden op visitwadden.nl. Door je onderneming aan te melden bij de betreffende organisatie in uw provincie. Uw onderneming of evenement wordt na aanmelding op deze website zichtbaar gemaakt.

Voor NoordHolland is dat via Holland Boven Amsterdam
Voor Friesland via Merk Fryslan
en voor Groningen via Mijn marketing Groningen

Bekijk hier de site van Visit Wadden